Je na slobode: Fekálneho fantóma pustili z väzby

NETKY.SK • 4 Júl 2016, 16:11 • 2 min
Je na slobode: Fekálneho fantóma pustili z väzby

BRATISLAVA – Majú sa ženy v Bratislave opäť obávať fekálneho fantóma?! V júni totiž polícia prepustila z väzby syna generála Pavla Macka, Martina (25) ktorý útočil na ženy v hlavnom meste fekáliami.

slovakia

left justify in out

Martin Macko čelí obvineniu pre skutky, ktorých sa mal dopustiť dňa 13. apríla v električke MHD, 4. mája na Svrčej ulici v Karlovej Vsi, 24. mája na zastávke Damborského v mestskej časti Dúbravka, 28. júla na zastávke električiek Nad Lúčkami v Karlovej Vsi, 25. októbra na Záhradníckej ulici v Ružinove a 30. októbra na električkovej zastávke Segnerova. Omočil alebo potrel exkrementmi  šesť žien.

 

Podľa denníka Nový čas je Martin Macko na slobode. Podľa jeho dobrej kamarátky na sebe za mrežami zapracoval, „cvičil, čítal knihy a meditoval.“ Martina prepustili v polovici júna, a teda je už viac ako dva týždne na slobode.

 

„Aby väzba nebola príliš prísnym zaisťovacím opatrením, odvolací Krajský súd v Bratislave upravil uznesenie okresného súdu tak, že pridal dve opatrenia. Jedným z nich je podrobiť sa psychoterapii alebo sa zúčastniť na psychologickom poradenstve,“ povedal pre TV Markíza hovorca súdu Pavol Adamčiak.

 

Podľa psychológa tu však riziko opakovania útokov stále je.

 

V Bratislave zadržali aj druhého fekálneho fantóma, ktorým bol celebritný fitnaes tréner Dušan. O tomto prípade sa viac dočítate TU!




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies