Je lepšie mať rád krásne dievčatá ako byť gay

NETKY.SK • 3 November 2010, 08:32 • 2 min
Je lepšie mať rád krásne dievčatá ako byť gay

Je lepšie mať rád krásne dievčatá ako byť gay

slovakia

left justify in out

img

Taliansky premiér Silvio Berlusconi dnes odmietol výzvy, aby odstúpil z funkcie po správach, že pomáhal 17-ročnému dievčaťu, ktoré navštevovalo večierky v jeho dome. V tejto súvislosti zdôraznil, že "je lepšie mať rád krásne dievčatá ako byť gay".
      Za svoju vášeň pre mladé ženy sa odmietol ospravedlniť a poprel, že by sa správal nepatrične. a Opoziční poslanci vyzývali po tom, čo talianske noviny písali minulý týždeň o jeho vzťahu k dievčaťu Ruby, na jeho odstúpenie.
      "Ako vždy pracujem bez prestania a ak sa aj príležitostne pozriem do tváre krásnemu dievčaťu, je lepšie mať rád krásne dievčatá ako byť gay," povedal Berlusconi na stretnutí konanom v rámci výstavy výrobkov motocyklového priemyslu v Miláne.
      Berlusconi ubezpečil, že jeho vláda má stále parlamentnú väčšinu a mieni vládnuť až do konca svojho mandátu.
      Noviny Corriere della Sera informovali o telefonáte Berlusconiho na políciu, ktorá zadržala Ruby pre krádež v máji. Berlusconi priznal, že sa za ňu prihováral, odmietol však, že by vyvíjal nátlak na políciu.
      "Táto nedávna búrka v novinách je papierová búrka... Uvidíte, že napokon sa nič nestalo okrem toho, že premiér prejavil solidárnosť a hanbil by som sa, aby by som ju neprejavil," povedal.
      Ruby, ktorá medzičasom dosiahla 19 rokov, novinám povedala, že po účasti na dvoch večierkoch dostala od Berlusconiho 7000 eur. Poprela, že by so 74-ročným Berlusconim mala sex.

Zdroj: TASR/Reuters



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies