Je koniec: Jakub Prachař opustil tehotnú Hanychovú a údajne požiadal o rozvod

NETKY.SK • 20 Marec 2017, 12:20 • 2 min
Je koniec: Jakub Prachař opustil tehotnú Hanychovú a údajne požiadal o rozvod

PRAHA – Manželstvo Agáty Hanychovej (31) a Jakuba Prachařa (33) je v troskách! Dlho sa špekulovalo o nevere zo strany oboch a ich vzťah malo zachrániť Agátino tehotenstvo. Nestalo sa tak a Jakub podľa českých médií Agátu opustil a požiadal o rozvod.

slovakia

left justify in out

Hanychová je s Prachařom štyri roky a počas ich vzťahu sa toho udialo mnoho. České médiá spájali Agátu s hokejistom Jiřím Tlustým, s ktorým mala Prachařa podvádzať. Agáta však Jakubovi údajne zahla aj s fotografom Derekom Hardom, ktorý sa do nej vraj zamiloval. Nevinný nie je ani Prachař, ktorý mal Agátu údajne podviesť s kolegyňou Kristýnou Leichovou.

 

Agáta v období, v ktorom mala Jakuba podvádzať dokonca otehotnela a začalo sa polemizovať, kto je otcom dieťaťa. DNA testy údajne Agáta odmietla, čo Jakuba poriadne rozhnevalo. Dvojica sa pohádala a Jakub od stredy býva u kamaráta. Podľa českých médií dokonca požiadal o rozvod.

 

O tom, že to medzi Agátou a Jakubom nie je zrovna ružové svedčí aj Hanychovej príspevok na Instagrame, v ktorom napísala: „Horšie mi asi nebolo... No nič, peknú sobotu všetkým...“

 

 

 

Hur mi asi nebylo...no nic hezkou sobotu vsem ...

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova),

 

Do ich údajného rozchodu sa zaplietla aj matka Agáty, známa herečka Veronika Žilková, ktorá zaútočila na Prachařovu matku. „Jediné pozitívne na tom je, že sa Agáta zbaví svokry, ktorá nectí listové tajomstvo, nabúrava sa jej do Facebooku a informácie podáva médiám. Dúfam, že si nájde lepšiu svokru, manžela si musí vybrať sama,“ povedala česká herečka.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Kalina
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies