Jaziri pomkol kolegov k solidarite s obeťami a krajinou

NETKY.SK • 20 Marec 2015, 17:33 • 2 min
Jaziri pomkol kolegov k solidarite s obeťami a krajinou

TUNIS - Tuniský tenista Malek Jaziri po stredajšom teroristickom útoku v múzeu Bardo v Tunise v jeho krajine pomkol kolegov z kurtov k verejnému prejavu solidarity.

slovakia

left justify in out

"Som Bardo. Som Tunisko. Toto leto prídem do Tuniska," znelo posolstvo na letáčiku, s ktorým sa nechali cvaknúť napríklad Kolumbijčan Santiago Giraldo, Španiel Marcel Granollers-Pujol, Srb Dušan Lajovič, Rus Michail Južnyj, Srb Janko Tipsarevič, Poľka Agnieszka Radwanská či Talianka Sara Erraniová. Jaziri zavesil dôkazové fotografie na svojom Facebooku.

 

 

 

 

 

Streľba v múzeu Bárdú (Le Bardo) si vyžiadala 23 mŕtvych vrátane 20 zahraničných turistov a desiatky zranených. Dvoch útočníkov, ktorí zahynuli rukou bezpečnostných síl, vycvičili v džihádistických táboroch v Líbyi. Správu uviedla vo štvrtok tuniská vláda. Tuniské ministerstvo vnútra vyhlásilo, že oboch strelcov naverbovali k organizácii Islamský štát (IŠ) v mešitách v Tunisku a do Líbye odcestovali v septembri 2014.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies