Jazdite opatrne! Na niektorých miestach na Slovensku dopravu komplikuje sneženie a vietor

NETKY.SK • 11 Február 2021, 11:24 • 2 min
Jazdite opatrne! Na niektorých miestach na Slovensku dopravu komplikuje sneženie a vietor

Situáciu na cestách konplikuje silný vietor a sneženie.

slovakia

left justify in out

V Košickom kraju sa miestami na vozovke nachádza nebezpečná vrstva snehu. Napriek tomu je väčšina ciest zjazdná. Ako na sociálnej sieti informovala košická krajská polícia, cesta na horskom priechode Soroška je odpluhovaná, posypaná a plne prejazdná. Rovnaká situácia je aj na horských priechodoch Dobšinský kopec a Dargov. Slanec je taktiež priebežne upravovaný a na horskom priechode Štós je podľa polície ujazdená vrstva snehu, ale cesta je zjazdná.

 


Vietor na ceste medzi Moldavou nad Bodvou a Čečejovcam vyvrátil kamión, ktorý tvorí prekážku v cestnej premávke. Pri reštaurácii Latorica smer Veľké Kapušany, je v dôsledku dopravnej nehody cesta taktiež neprejazdná. Doprava je tam skomplikovaná kvôli padnutému stromu. V okrese Michalovce pri obci Klokočov sú cesty neupravené a nachádza sa tam aj vozidlo, ktoré zišlo z cesty. V celom okrese Trebišov husto sneží a fúka silný vietor a na ceste sa tvoria snehové jazyky.

 

AKTUÁLNA INFORMÁCIA: štátna cesta I/19 v úseku HRIADKY – MICHALOVCE je pre nákladnú dopravu ÚPLNE NEPREJAZDNÁ, pre...

Uverejnil používateľ Polícia SR - Košický kraj Štvrtok 11. februára 2021


Štátna cesta v úseku Hriadky - Michalovce je pre nákladnú dopravu úplne neprejazdná, pre osobné motorové vozidlá je prejazdná iba čiastočne. Príslušníci Policajného zboru sú na mieste a dopravu regulujú. Úsek cesty Michalovce - Petrovce nad Laborcom, Voľa, Nacina Ves a Strážske je momentálne úplne neprejazdný, nakoľko sú tam skrížené tri kamióny. „Situácia na cestách je momentálne kritická, maximálny počet príslušníkov reguluje v týchto kritických úsekoch dopravu. Ak nemusíte nechoďte na cesty," dodala hovorkyňa Krajského riaditeľstva PZ v Košiciach Lenka Ivanová.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miloš Cíbik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies