Jazdci nového tímu Haas F1 budú známi v utorok

NETKY.SK • 25 September 2015, 12:44 • 2 min
Jazdci nového tímu Haas F1 budú známi v utorok

SUZUKA - Nový tím formuly 1 od budúcej sezóny Haas F1 oznámi zloženie jazdeckej dvojice budúci utorok na tlačovej konferencii vo svojom sídle v Kannapolise v Severnej Karolíne. Jedným z kandidátov na post pretekára je aj súčasný pilot Lotusu Romain Grosjean.

slovakia

left justify in out

"Som šťastný, v hlave mám už všetko usporiadané, podrobnosti sa dozviete neskôr. Stále môžem zmeniť svoj názor, ale ako som už povedal, myslím si, že som celkom spokojný so svojou voľbou," uviedol francúzsky pilot vo štvrtok v Suzuke, kde sa cez víkend uskutoční Veľká cena Japonska.

 

Ďalším ašpirantom na pretekárske miesto v Haas F1 je aj mexický náhradník Ferrari Esteban Gutiérrez, ktorý súťažne jazdil dva roky za Force India. Tím bude používať na budúci rok pohonné agregáty Ferrari a tiež mnoho jeho komponentov. Informoval portál ESPN.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies