VIDEO Jay Z venoval svoj koncert na počesť Chestera Benningtona z Linkin Park

NETKY.SK • 22 August 2017, 17:18 • 2 min
VIDEO Jay Z venoval svoj koncert na počesť Chestera Benningtona z Linkin Park

LONDÝN - Jay Z vzdal hold Chesterovi Benningtonovi v sobotu počas predstavenia na Virgin festivale.

slovakia

left justify in out

47-ročný rapper v roku 2004 spolupracoval so skupinou Linkin Park na piesni 'Numb / Encore'. Na Virgin festivale požiadal dav, aby "urobili nejaký šum", počas tejto piesne aby to Chester počul "tam hore".

 

Povedal: "Môžeme dnes večer ukázať našu lásku k Chesterovi? Urobme nejaký hluk, aby nás mohol počuť v nebi", povedal Jay Z. Chester zomrel v júli v Palos Verdes v Kalifornii, kde bol aj pochovaný. Pohrebu sa zúčastnili zúčastnili členovia rodiny, priatelia, spoluhráči a hudobníci, s ktorými pracoval v priebehu rokov. 

 

V Kalifornii pochovali speváka Chestera Benningtona z Linkin Park

 

Jay Z nebol však jediným, kto mal Chestera rád. Na začiatku tohto mesiaca totiž jeho blízky priateľ Chris Martin vzdával hold Chesterovi sólovou klavírnou verziou Linkin Park 2000 "Crawling" na koncerte Coldplay v New Jersey.

 

Chris však urobil chybu na začiatku piesne, ale začal znovu, keď povedal: "Viem, že to pravdepodobne skončí na YouTube, takže chcem to spraviť správne a chcem to urobiť úctivo." Dodal: "Toto je pre všetkých komu niekto chýba, je to pre našu celú komunitu hudobníkov."

 

Chesterov kamarát, Mike Shinoda, zdieľal video z emocionálneho recitálu na Instagram a napísal: "Ďakujem coldplay, znelo to krásne."

 

 

Thank you @coldplay 🙏🏽 It sounded beautiful.

Príspevok, ktorý zdieľa Mike Shinoda (@m_shinoda),

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies