Jay-Z skladá hudbu k remakeu filmového muzikálu Annie

NETKY.SK • 20 August 2012, 05:48 • 2 min
 Jay-Z skladá hudbu k remakeu filmového muzikálu Annie

Jay-Z skladá hudbu k remakeu filmového muzikálu Annie - Celebrity Remake filmového muzikálu Annie (1982) sa začne nakrúcať na budúcu jar. Pre BBC to potvrdila uznávaná anglická herečka Emma Thompson, ktorá podľa jej slov už takmer tri roky píše scenár.

slovakia

left justify in out

img

 Remake filmového muzikálu Annie (1982) sa začne nakrúcať na budúcu jar. Pre BBC to potvrdila uznávaná anglická herečka Emma Thompson, ktorá podľa jej slov už takmer tri roky píše scenár. O hudbu sa postará americký rapper Jay-Z, ktorý pieseň z muzikálu použil ako sampel vo svojom hite Hard Knock Life (Ghetto Anthem). Vo filme budú aj pôvodné skladby, pričom časť z nich Jay-Z prepracuje.
Príbeh sa bude odohrávať v dnešnom New Yorku a hlavnú úlohu dostala Willow Smith, dcéra herca Willa Smitha, ktorý je producentom filmu. "Na jeseň sa stretneme v Los Angeles, aby sme pracovali s Willow a tiež na predĺžení scenára. Jay-Z už začal tvoriť hudbu a nakrúcanie sa začne na jar v New Yorku," uviedla Thompson, ktorá sa podľa jej slov teší na večeru s rapperom. Tiež prezradila, že Smithovu dcéru, ktorá sa snaží presadiť aj ako speváčka, má veľmi rada. "Už je veľmi vysoká. Willow aj Jayden (jej brat, poz. SITA) sú výnimoční," dodala. 
Pôvodný film z roku 1982 je adaptáciou úspešného rovnomenného broadwayského muzikálu. Ide o príbeh 11-ročnej veselej a odvážnej siroty Annie, ktorá má jedinú túžbu, a to nájsť svojich rodičov. Snímku nominovali na dva Oscary - v kategórii Najlepšia výprava a Najlepšia filmová hudba. 
 
Zdroj:SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona