Jay-Z rapuje o narodení dcéry v novej skladbe

NETKY.SK • 11 Január 2012, 14:04 • 2 min
Jay-Z rapuje o narodení dcéry v novej skladbe

Jay-Z rapuje o narodení dcéry v novej skladbe - Celebrity Americký hudobník Jay-Z potvrdil v rapovom verši, že sa narodilo najkrajšie dievčatko na svete - jeho dcéra. Skladba Glory (krása; sláva) mala debut na jeho webovej stránke Life and Times v pondelo

slovakia

left justify in out

img

Americký hudobník Jay-Z potvrdil v rapovom verši, že sa narodilo "najkrajšie" dievčatko na svete - jeho dcéra.
Skladba "Glory" (krása; sláva) mala debut na jeho webovej stránke Life and Times v pondelok, teda dva dni po tom, ako jeho manželka a speváčka Beyoncé porodila dcéru Blue Ivy.
Manželský pár oznámil v pondelok popoludní v oficiálnom vyhlásení: "S radosťou oznamujeme príchod našej krásnej dcéry Blue Ivy Carterovej na svet."
Manželia uviedli, že bábätko sa narodilo prirodzenou cestou a vážilo 3,2 kilogramu. "Jej narodenie bolo plné citov a mimoriadne pokojné. Sme v nebi... Je to najkrajšia skúsenosť v životoch nás oboch. Sme vďační za všetky vaše modlitby, blahoželania, lásku a podporu," dodali hudobné hviezdy.
V skladbe Jay-Z, vlastným menom Shawn Carter, rapuje o tom, kde bolo dieťa počaté (v Paríži). Prezrádza dokonca aj skutočnosť, že Beyoncé raz spontánne potratila a obaja sa dlho snažili o dieťa.
V refréne skladby je tiež vyznanie: "Mojím najlepším výtvorom si ty. Ty. Krása (Glory)."
Skladba sa končí detských plačom, zrejme malej Blue. 
Popová speváčka Beyoncé porodila v sobotu 7. januára v nemocnici Lenox Hill Hospital v newyorskej štvrti Manhattan. Výkonný riaditeľ nemocnice Frank Danza v pondelkovom vyhlásení uviedol, že nemocnicu "teší", že manželia si zvolili pôrod práve v ich zariadení, ale personál "znepokojujú dezinformácie v niektorých médiách".
Riaditeľ vo vyhlásení odmietol správy, že dvojica zaplatila kvôli pôrodu vyše milióna dolárov za prenajatie celého poschodia nemocnice. Uviedol, že manželia mali drahý, exkluzívny apartmán a za takéto ubytovanie im "naúčtovali zvyčajnú cenu". Riaditeľ dodal, že "exkluzívne izby sú dostupné každej pacientke, vrátane stravy a pohodlia, aké sme poskytli rodine Carterovcov".
Jedna mamička, 38-ročná Rozz Nashová-Coulonová, povedala pre tlačovú agentúru Associated Press (AP), že jej dvojičky narodené 28. decembra sa nachádzali na tej istej novorodeneckej jednotke intenzívnej starostlivosti. Od piatka 6. januára však začali platiť prísne bezpečnostné opatrenia a tak vidieť vlastné deti znamenalo podstúpiť boj. Ochrankári speváčky Beyoncé totiž riadili pohyb na chodbe oddelenia.
Senátor štátu New York Eric Adams oznámil, že požiadal nemocnicu, aby všetky sťažnosti vyšetrila a podnikla príslušné opatrenia na obnovenie dôvery v poskytovanie kvalitnej zdravotníckej starostlivosti bez prihliadania na spoločensko-ekonomické postavenie. Senátor dodal, že otcovi dvojčiat Neilovi Coulonovi údajne nedovolili vstup na oddelenie a tak nemohol vidieť svoje deti.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies