Jay Z plakal od radosti, keď sa dozvedel, že jeho matka je lesbička

NETKY.SK • 3 Apríl 2018, 19:22 • 2 min
Jay Z plakal od radosti, keď sa dozvedel, že jeho matka je lesbička

NEW YORK - Keď sa americký rapper Jay Z dozvedel o tom, že jeho matka je lesbička, plakal od radosti. Interpret sa s tým zdôveril v najnovšej epizóde programu Davida Lettermana My Next Guest Needs No Introduction, ktorý vychádza 6. apríla na Netflixe.

slovakia

left justify in out

Rapper sa podľa vlastných slov už dlho domnieval, že je jeho matka lesbička, no prvýkrát sa o tom otvorene rozprávali až pred ôsmimi mesiacmi. Jay Z bol po tomto rozhovore šťastný, pretože vedel, že jeho matka môže byť konečne slobodná a úprimná. Dovtedy podľa neho "musela žiť ako niekto iný, pretože nechcela svoje deti vyvádzať z miery".

Matka rappera Gloria Carter verejne deklarovala svoju homosexuálnu orientáciu v básni obsiahnutej v skladbe Smile, ktorú jej syn zaradil na svoj minuloročný album 4:44.

Jay Z, vlastným menom Shawn Corey Carter, sa na hudobnej scéne pohybuje od 80. rokov minulého storočia. Debutoval však až v roku 1996, keď vydal album Reasonable Doubt. Ten je spolu s nahrávkami The Blueprint (2001) a The Black Album (2003) v rebríčku 500 najlepších albumov všetkých čias podľa magazínu Rolling Stone.

 

V súčasnosti má na konte už trinásť sóloviek, dva spoločné albumy so spevákom R. Kellym a po jednom s rockovou kapelou Linkin Park a rapperom Kanyem Westom. Okrem toho vydal viacero kompilácií a získal zatiaľ 21 cien Grammy. Nedávno ho uviedli do Skladateľskej siene slávy.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona