Jay Z a Solange Knowles sa udobrili

NETKY.SK • 16 Máj 2014, 09:26 • 2 min
Jay Z a Solange Knowles sa udobrili

BRATISLAVA - Americký rapper Jay Z sa udobril so švagrinou Solange Knowles. Portál TMZ v pondelok zverejnil zábery z bezpečnostnej kamery, ktoré zachytávajú konflikt dvojice vo výťahu.

slovakia

left justify in out

Na mieste bola aj hudobníkova manželka, speváčka Beyoncé, ktorá je sestrou 27-ročnej Knowles. Podľa oficiálneho vyjadrenia, ktoré trojica poskytla agentúre Associated Press (AP), sú ich vzťahy v poriadku.

 

"Po tom, ako zverejnili zábery z bezpečnostnej kamery z pondelka 5. mája, sa spustili špekulácie o tom, čo viedlo k tomuto nešťastnému incidentu. No najdôležitejším faktom je, že naša rodina sa cez to už dostala. Aj Jay aj Solange pripúšťajú, že každý z nich má na tom svoj podiel. Obaja sa tomu druhému ospravedlnili a ideme ďalej ako jednotná rodina. Správy, podľa ktorých bola Solange pod vplyvom nejakých látok alebo mala záchvat, sú nepravdivé. Rodiny mávajú problémy a my nie sme iní. Navzájom sa ako rodina milujeme. Už sme to hodili za seba a dúfame, že to spravia aj ostatní," uviedli. 

 

Spomínaný incident sa udial v New Yorku po tom, ako trojica odišla z podujatia Met Gala, pričom podľa nemenovaných zdrojov bola Solange Knowles rozzúrená už počas afterpárty. Približne trojminútové video bez zvuku zachytáva, ako 44-ročný hudobník a dve ženy spolu s ochrankárom nastupujú do výťahu. Krátko po tom, ako sa dvere zatvoria, Knowles rappera opakovane udiera a kope, až kým ju od neho neodtiahne ochrankár, ktorý medzitým výťah zastavil. Speváčka sa potom ešte niekoľkokrát snaží sestrinho manžela napadnúť, pričom 32-ročná Beyoncé do konfliktu nijako nezasahuje. Sestry po incidente odišli z hotela v inom aute ako Jay Z. Krátko po tom, ako sa na verejnosť dostalo spomínané video, manželia spoločne navštívili basketbalový zápas medzi Brooklyn Nets a Miami Heat, pričom vyzerali spokojne. V utorok zas rappera so švagrinou videli spolu v jednom z newyorských klenotníctiev, kde strávili približne dvadsať minút, no nič nekúpili. Vedenie hotela Standard už prepustilo zamestnanca, ktorý video z výťahu poskytol médiám. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona