Jay Z a Beyoncé získali po štyri nominácie na BET Awards

NETKY.SK • 15 Máj 2014, 12:17 • 2 min
Jay Z a Beyoncé získali po štyri nominácie na BET Awards

NEW YORK - Americký rapper Jay Z a jeho manželka Beyoncé získali po štyri nominácie na BET Awards. Dvojica sa vďaka spoločnej skladbe Drunk In Love uchádza o dve ceny a to v kategóriách Najlepšia spolupráca a Video roka.

slovakia

left justify in out

Jay Z môže získať cenu aj ako Najlepší hip-hopový umelec a v kategórii Najlepšia spolupráca môže triumfovať tiež vďaka spoločnej skladbe s Justinom Timberlakeom s názvom Holy Grail.

 

Tridsaťdvaročná Beyoncé sa sólovo uchádza o ocenenia v kategóriách Najlepšia r'n'b/popová umelkyňa a tiež Video roka, a to vďaka klipu k piesni Partition. Pharrella Williamsa nominovali v kategóriách Video roka, Najlepšia spolupráca a Najlepší r'n'b/popový umelec. V prvých dvoch menovaných figuruje aj Drake, pričom ten sa ešte dostal aj medzi Najlepších hip-hopových umelcov. Medzi skupinami o ceny, ktoré vyhlasuje Black Entertainment Television, bojujú aj Daft Punk či Macklemore & Ryan Lewis. 

 

O cenu pre najlepšiu herečku sa uchádzajú Lupita Nyong’o, Oprah Winfrey, Kerry Washington, Gabrielle Union a Angela Bassett. Medzi nominovaných hercov sa dostali Chiwetel Ejiofor, Forest Whitaker, Idris Elba, Kevin Hart a Michael B. Jordan. Najlepší film budú vyberať medzi titulmi ako 12 rokov otrokom, The Best Man Holiday, Fruitvale Station, Kevin Hart: Let Me Explain a Komorník. "Tohtoročné nominácie reprezentujú to najlepšie z našej kultúry," povedal za organizátorov Stephen Hill. BET Awards budú odovzdávať 29. júna v losangeleskom Nokia Theatre. Večerom bude sprevádzať Chris Rock. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona