Jay Z a Beyoncé kupovali alkohol pre celú VIP sekciu

NETKY.SK • 29 December 2013, 12:56 • 2 min
 Jay Z a Beyoncé kupovali alkohol pre celú VIP sekciu

BRATISLAVA - Takýmto spôsobom vraj utratili počas jedného večera takmer až 100-tisíc dolárov.

slovakia

left justify in out

Americký rapper Jay Z a jeho manželka Beyoncé kupovali počas párty v Atlante alkohol pre celú VIP sekciu. Informoval o tom portál TMZ, ktorému zdroj z klubu Reign prezradil, že elitný pár takto utratil až takmer 100-tisíc amerických dolárov (v prepočte približne 72-tisíc eur). Na párty sa údajne zúčastnili aj rapperi ako Bow Wow, Trey Songz či producenti Jermaine Dupri a The-Dream.

Jay Z, vlastným menom Shawn Corey Carter, sa na hudobnej scéne pohybuje od roku 1989. Debutoval však až v roku 1996, keď vydal album Reasonable Doubt. Ten je spolu s nahrávkou The Blueprint (2001) podľa magazínu Rolling Stone v rebríčku 500 najlepších albumov všetkých čias. V súčasnosti má na svojom konte 12 sóloviek, dva spoločné albumy so spevákom R. Kellym a po jednom s rockovou kapelou Linkin Park a Kanyem Westom. Okrem toho vydal viacero kompilácií a zatiaľ získal 17 cien Grammy. 

Jeho manželka Beyoncé začala hudobnú kariéru v roku 1997 ako členka skupiny Destiny's Child, neskôr sa vydala na sólovú dráhu. Na svojom konte má päť sólových štúdioviek - Dangerously In Love (2003), B'Day (2006), I Am... Sasha Fierce (2008), 4 (2011) a Beyoncé (2013). Jedna z najlepšie zarábajúcich interpretiek na svete má na konte už 17 cien Grammy, pričom tri z nich získala ešte ako členka Destiny's Child, ostatné ako sólová speváčka. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies