Jay Watson z Tame Impala zverejnil video k piesni Gemini

NETKY.SK • 16 December 2016, 14:24 • 2 min
Jay Watson z Tame Impala zverejnil video k piesni Gemini

SYDNEY - Austrálsky hudobník Jay Watson zverejnil videoklip k piesni Gemini, ktorú nahral v rámci projektu Gum. O réžiu novinky sa postaral Sam Kristofski, ktorého podľa vlastných slov inšpirovali snímky z 80. rokov minulého storočia, ako napríklad Nekonečný príbeh (1984) alebo séria Karate Kid.

slovakia

left justify in out

Klip, ktorý obsahuje aj animácie, nakrúcali v Los Angeles. Pieseň Gemini sa nachádza na albume Flash In The Pan, ktorý vyšiel v novembri. Nahrávka obsahuje celkovo dvanásť skladieb.

 


Dvadsaťšesťročný Jay Watson vydal s formáciou Tame Impala albumy Innerspeaker (2010) a Lonerism (2012), ktorý sa uchádzal o cenu Grammy. V rámci projektu Gum zas ponúkol okrem spomínanej novinky aj nahrávky Delorean Highway (2014) a Glamorous Damage (2015). Multiinštrumentalista je tiež členom skupiny Pond, ktorá vlani uviedla na trh svoj šiesty album Man, It Feels Like Space Again. V kapele pôsobili aj ďalší súčasní členovia koncertnej zostavy Tame Impala - Kevin Parker, Cam Avery a Julien "Frenchie" Barbagallo.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies