Jay Watson z Tame Impala vydá album Flash In The Pan

NETKY.SK • 4 November 2016, 14:38 • 2 min
Jay Watson z Tame Impala vydá album Flash In The Pan

SYDNEY - Austrálsky hudobník Jay Watson plánuje vydať v rámci projektu Gum album Flash In The Pan. Novinka sa dostane na trh 11. novembra a bude obsahovať dvanásť piesní.

slovakia

left justify in out

Člen kapely Tame Impala z nich už predstavil prvý singel s názvom Gemini. Muzikant k novinke tiež zverejnil krátky teaser, v ktorom sa objavil aj saxofonista Sergio Flores, známy pod pseudonymom Sexy Sax Man.


Dvadsaťšesťročný Jay Watson vydal s formáciou Tame Impala albumy Innerspeaker (2010) a Lonerism (2012), ktorý sa uchádzal o cenu Grammy. V rámci projektu Gum zas ponúkol nahrávky Delorean Highway (2014) a Glamorous Damage (2015). Multiinštrumentalista je tiež členom skupiny Pond, ktorá vlani uviedla na trh svoj šiesty album Man, It Feels Like Space Again. V kapele pôsobili aj ostatní súčasní členovia koncertnej zostavy Tame Impala - Kevin Parker, Cam Avery a Julien "Frenchie" Barbagallo.

Tracklist albumu Gum - Flash In The Pan:
01 Flash in the Pan
02 Gemini
03 If You’re Gonna Love Again
04 Deep Razz
05 Ophelia
06 Heatwave
07 Deep Heat
08 Rares
09 Honey (Don’t Cry)
10 Don't Let Time Get You Down
11 Flash in Japan
12 Distorted Star



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies