Jay Rodriguez zo Southamptonu je po 13 mesiacoch späť

NETKY.SK • 30 Apríl 2015, 18:28 • 2 min
Jay Rodriguez zo Southamptonu je po 13 mesiacoch späť

SOUTHAMPTON - Stredopoliar anglického futbalového klubu FC Southampton Jay Rodriguez sa po trinástich mesiacoch od nepríjemného zranenia zapojil do tréningu so spoluhráčmi.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťpäťročný rodák z Burnley bol v sezóne 2013/2014 v životnej forme, vo všetkých súťažiach vrátane Premier League zaznamenal dovedna 17 presných zásahov, ale 5. apríla 2014 si v zápase proti Manchestru City vážne zranil koleno. Prišiel vtedy zároveň aj o možnosť zahrať si v drese Anglicka na MS v Brazílii, čo v tom čase vzhľadom na jeho výkonnosť predpovedali viaceré britské médiá.

 

Tréner "svätcov" Ronald Koeman však vyhlásil, že fanúšikovia uvidia Rodrigueza v akcii možno až v nasledujúcej sezóne. "Zdravie hráčov je mi prednejšie ako umiestnenie v tabuľke. Je to veľmi dobrý hráč, ale nebudeme naňho vyvíjať nátlak. Musí byť úplne v poriadku. Ak to stihne ešte v tejto sezóne, budem sa z toho veľmi tešiť. Ak nie, predstaví sa až v budúcej sezóne," cituje britský Daily Mail slová 52-ročného Holanďana. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies