Javier Hernández sa údajne stane kmeňovým hráčom Realu Madrid

NETKY.SK • 27 Apríl 2015, 15:33 • 2 min
Javier Hernández sa údajne stane kmeňovým hráčom Realu Madrid

MADRID - Mexický futbalový útočník Javier "Chicharito" Hernández, ktorý v tejto sezóne 2014/2015 hosťuje z anglického Manchestru United v Reale Madrid, by sa mal v lete definitívne stať hráčom spomenutého španielskeho klubu.

slovakia

left justify in out

Ako informuje portál transfermarketweb.com s odvolaním sa na španielsky denník AS, funkcionári "bieleho baletu" sa po posledných vystúpeniach 26-ročného rodáka z Guadalajary, zdá sa, rozhodli angažovať hráča natrvalo. Real by mal po skončení tejto sezóny poslať do Manchestru odstupné vo výške 10 miliónov eur.

 

Chicharito nadviazal v nedeľňajšom stretnutí 33. kola španielskej Primera División na ihrisku Celty Vigo (4:2) dvoma presnými zásahmi na minulotýždňový víťazný gól vo štvrťfinále Ligy majstrov proti mestskému rivalovi Atléticu.

 

"Chicharito prežíva skvelé obdobie, je naozaj dobrý. Je vo výbornej forme podobne ako aj iní hráči - Cristiano Ronaldo, Benzema, James, Bale, Ramos, Isco, Varane či Pepe. Niekedy je škoda, že môžem postaviť len jedenásť hráčov," povedal po dueli vo Vigu tréner Madridčanov Carlo Ancelotti.

 

"Javier nemôže zlyhať. V prípade, že súhra stredu poľa funguje, jeho šanca vždy príde a on ju premení," vyhlásil pred pár dňami Chicharitov krajan Hugo Sánchez, ktorý na prelome osemdesiatych a deväťdesiatych rokov minulého storočia žiaril vo farbách klubu zo Štadióna Santiaga Bernabéua.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies