Javier "Chicharito" Hernández Hráčom mesiaca tretíkrát v rade

NETKY.SK • 8 Február 2016, 18:07 • 2 min
Javier "Chicharito" Hernández Hráčom mesiaca tretíkrát v rade

LEVERKUSEN – Javier "Chicharito" Hernández stále presviedča futbalový svet, že Manchester United urobil obrovskú chybu, keď ho nechal odísť. V nemeckej Bundeslige sa stal už tretíkrát v rade Hráčom mesiaca.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťsedemročný Mexičan opustil United v auguste a namieril si to do nemeckého Leverkusenu, kde odvtedy strieľa góly ako na bežiacom páse.
 

Vďaka skvelej forme bol vyhlásený za Hráča mesiaca už v novembri aj decembri. Keďže forma ho neopúšťa, tak sa mu podarilo získať toto ocenenie aj tretíkrát po sebe v januári. Len pre porovnanie, v nemeckej lige to sype aj hráčom ako Aubameyang a Lewandowski, avšak na Chicharita to skrátka nestačí.

 


 

Manchester United síce momentálne strieľa góly, keďže Rooney objavil svoju starú formu, ale je otázne dok kedy mu vydrží. Chicharitove dlhodobé výkony v tejto sezóne však minimálne donútia každého fanúšika k zamysleniu sa, či bol Van Gaal pri zmysloch, keď ho nechal odísť vlani v lete.
 

Chicharito strelil v tejto sezóne zatiaľ 22 gólov vo všetkých súťažiach, čo je viac ako Rooney a Martial dokopy.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies