Jastrabie oko zažije americkú premiéru na Copa America

NETKY.SK • 26 Máj 2016, 11:11 • 2 min
Jastrabie oko zažije americkú premiéru na Copa America

CHICAGO - Na júnových majstrovstvách amerického kontinentu vo futbale (Copa America Centenario) bude premiérovo použitá technológia bránkovej čiary. Tzv. jastrabie oko využijú rozhodcovia vôbec po prvý raz v oficiálnych zápasoch na území Severnej a Južnej Ameriky.

slovakia

left justify in out

Turnaj sa za účasti 16 tímov uskutoční v termíne 3.-26. júna v USA. Organizátori zároveň oznámili menoslov rozhodcov, traja z nich sú z USA - Mark Geiger, Jair Marrufo a Armando Villarreal. Ďalšími sú Joel Aguilar (Salvádor), Jose Argote (Venezuela), Julio Bascunan (Čile), Enrique Caceres (Paraguaj), Victor Carrillo (Peru), Andres Cunha (Uruguaj), Roberto Garcia (Mexiko), Heber Lopes (Brazília), Patricio Loustau (Argentína), Yadel Martinez (Kuba), Ricardo Montero (Kostarika), John Pitti (Panama), Wilmer Rodan (Kolumbia), Gery Vargas (Bolívia) a Roddy Zambrano (Ekvádor).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies