Jasona Momou pochválil za Barbara Conana samotný Schwarzenegger

NETKY.SK • 2 Marec 2014, 15:25 • 2 min
Jasona Momou pochválil za Barbara Conana samotný Schwarzenegger

BRATISLAVA - Ten si rovnakú postavu zahral v pôvodnej snímke z roku 1982.

slovakia

left justify in out

Americký herec Jason Momoa prezradil, že ho za stvárnenie Barbara Conana v rovnomennej snímke z roku 2011, pochválil samotný Arnold Schwarzenegger. Ten sa totiž v rovnakej úlohe predstavil v pôvodnom filme z roku 1982. "Nikdy som Arnolda Schwarzeneggera nestretol, no počul som, že si to pozrel. Zúčastnil sa na malom súkromnom premietaní s producentom Avim Lernerom a počul som, že sa mu to páčilo. Povedal tiež, že som odviedol dobrú prácu," uviedol 34-ročný herec pre magazín Parade.

 

Jason Momoa je rodákom z havajského Honolulu. Ako dieťa sa s matkou presťahoval do Norwalku v Iowe, no v roku 1998 sa vrátil späť Havaj, kde sa začal venovať modelingu. Ako herec debutoval v posledných dvoch sezónach seriálu Pobrežná hliadka (1989 - 2001). Následne účinkoval aj v seriáli Stargate: Atlantis (2004 - 2009), kde sa do povedomia divákov zapísal ako Ronon Dex. Jeho prvou väčšou filmovou úlohou bol práve spomínaný Barbar Conan. V roku 2011 mala premiéru aj prvá sezóna úspešného seriálu Hra o tróny, v ktorej na seba upozornil v úlohe u divákov obľúbeného Khal Droga. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies