Jason Statham si zahrá v trileri Viva La Madness

NETKY.SK • 12 November 2013, 16:11 • 2 min
Jason Statham si zahrá v trileri Viva La Madness

LOS ANGELES - Anglický herec Jason Statham nahradí kolegu Daniela Craiga v pripravovanom pokračovaní trileru Po krk v extáze (2004) s názvom Viva La Madness.

slovakia

left justify in out

Informoval o tom portál Deadline, podľa ktorého sa príbeh filmu bude sústrediť na antihrdinu snažiaceho sa o odchod do dôchodku. Ten sa však zapletie do medzinárodného drogového obchodu, prania peňazí a podvodu. Štyridsaťšesťročný Statham bude na snímke spolupracovať so svojím manažérom a produkčným partnerom Steveom Chasmanom. Pre ich spoločnosť SJ Pictures to bude zatiaľ len druhý projekt. Triler Viva La Madness by sa mal dostať do kín v roku 2014.

Jason Statham je divákom známy z filmov ako Podfu(c)k (2000), Kuriér (2002), Lúpež po taliansky (2003), Collateral (2004), Zastaneš a neprežiješ (2006), Rallye smrti (2008) alebo Elitní zabijaci (2011). V snímkach Expendables: Nezničiteľní (2010) a Expendables 2 (2011) sa predstavil po boku akčných hrdinov ako Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger, Dolph Lundgren či Jet Li. V roku 2013 sa zatiaľ objavil v šiestej časti série Rýchlo a Zbesilo či trileri Parker. Už 14. novembra v slovenských kinách začnú premietať Stathamovu novú snímku s názvom Crazy Joe, pričom ešte v tomto roku by sa mali fanúšikovia dočkať aj debutu drámy Homefront, v ktorej sa populárny herec predstaví po boku Jamesa Franca. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies