Jason Statham si možno zahrá v čínskom akčnom filme

NETKY.SK • 5 August 2014, 08:47 • 2 min
Jason Statham si možno zahrá v čínskom akčnom filme

NEW YORK - Anglický herec Jason Statham sa možno objaví v akčnom filme určenom pre čínske publikum. Štyridsaťsedemročný rodák z anglického mesta Shirebrook to uviedol v rozhovore pre denník Global Times.

slovakia

left justify in out

Ako povedal, čínsky film chce nakrútiť už od roku 2002, kedy si po boku taiwanskej herečky Qi Shu zahral v snímke Kuriér režiséra Coreyho Yuena. "S Qi a Yuenom máme spoločné záujmy a rovnaký filmový vkus. Mal som nápad, ktorý sa mi však doteraz nepodarilo zrealizovať. Kľúčom je nájsť správny projekt a správnu osobu," povedal. Správy o tom, že by sa Statham mohol objaviť v čínskom filme, potvrdil aj riaditeľ spoločnosti Le Vision Pictures Zhang Zhao. Ten uviedol, že spolu s hercom pracujú na tvorbe akčného filmu, ďalšie informácie však neprezradil.

 

Jason Statham je divákom známy najmä z filmov ako Podfu(c)k (2000), Kuriér (2002), Lúpež po taliansky (2003), Collateral (2004), Zastaneš a neprežiješ (2006), Rallye smrti (2008) alebo Elitní zabijaci (2011). V roku 2013 sa objavil v závere šiestej časti akčnej série Rýchlo a zbesilo a trileroch Parker, Crazy Joe či Homefront. V snímkach Expendables: Nezničiteľní (2010) a Expendables 2 (2011) sa predstavil po boku predstaviteľov akčných hrdinov ako Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger, Dolph Lundgren či Jet Li. Úlohu Leeho Christmasa si zopakoval aj v tretej časti série, ktorá by sa mala do slovenských kín dostať 14. augusta. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies