Jason Orange odišiel zo skupiny Take That

NETKY.SK • 25 September 2014, 10:03 • 2 min
Jason Orange odišiel zo skupiny Take That

LONDÝN - Anglický spevák, tanečník a herec Jason Orange ukončil svoje pôsobenie v popovej skupine Take That.

slovakia

left justify in out

Štyridsaťštyriročný rodák z Manchesteru bol súčasťou formácie od jej založenia v roku 1990. Gary Barlow, Howard Donald a Mark Owen budú ďalej pokračovať ako trio. „Na konci turné The Progress som si začal klásť otázku, či pre mňa nenastal ten správny čas, aby som skončil s Take That. S mojím plným vedomím a požehnaním začali chalani začiatkom tohto roka pracovať na nových veciach. Neboli v tom žiadne hádky, bolo to iba moje rozhodnutie, že už nechcem pokračovať. Viem ako veľmi si Mark, Gary a Howard užívajú tvorbu nových skladieb a hudby. Vedia, že majú moju plnú podporu, aby pokračovali v tom, čo bude novou etapou v živote skupiny,“ uviedol Orange vo vyhlásení na webstránke www.takethat.com. Spevák tiež napísal, že roky, ktoré strávil v Take That, boli jednými z najlepších v jeho živote. Nezabudol sa pritom poďakovať priaznivcom a spomínaným kolegom, ktorí sú vraj preňho ako bratia. 

 

Zvyšní členovia Take That vnímajú jeho odchod ako „veľkú stratu“. To, že sa chystal urobiť takýto krok, začali vraj tušiť už pred niekoľkými rokmi. Ako uviedli, dúfali, že postupne sa na celú vec začne pozerať inak. Jeho rozhodnutie však aj napriek tomu plne rešpektujú. 

 

Take That vznikli v roku 1990 ako päťčlenná skupina. Do odchodu Robbieho Williamsa v roku 1995 vydali albumy Take That And Party (1992), Everything Changes (1993) a Nobody Else (1995). Rok po Williamsovom odchode ohlásili zvyšní štyria členovia rozpad skupiny. Bez neho sa vrátili na scénu v roku 2006 s úspešnou nahrávkou Beautiful World, po ktorej nasledovala ďalšia s názvom The Circus (2008). V roku 2010 sa k štvorici pridal aj pôvodný piaty člen a spoločne nahrali zatiaľ poslednú štúdiovku Progress (2010). Ďalší hudobný počin by mali uviesť na trh v roku 2015, Williams a Orange sa však na ňom už nepodieľajú. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona