Jason Mraz sa oženil

NETKY.SK • 26 Október 2015, 15:43 • 2 min
Jason Mraz sa oženil

BRATISLAVA - Americký spevák a skladateľ Jason Mraz sa v nedeľu oženil so svojou priateľkou Christinou Carano.

slovakia

left justify in out

Svadba sa konala v spevákovom rodnom meste Mechanicsville vo Virgínii. Tridsaťosemročný interpret o tom informoval prostredníctvom sociálnych sietí Facebook a Twitter, kde zverejnil fotografiu nevesty. "Dnes som sa stal najšťastnejším mužom na svete," napísal k fotografii. Mraz a Carano sa zoznámili v roku 2007, no pár tvoria až od roku 2011.

 


Jason Mraz debutoval v roku 2002 albumom Waiting For My Rocket To Come, no komerčný úspech dosiahol až s nasledujúcou nahrávkou Mr. A-Z (2005). Dosiaľ najväčší úspech mu priniesol tretí štúdiový album We Sing. We Dance. We Steal Things (2008), ktorý mu vyniesol dve ceny Grammy za single Make It Mine a Lucky. Po nej vydal ešte albumy Love Is A Four Letter Word (2012) a Yes! (2014). Jeho tvorba je ovplyvnená reggae, popom, rockom, folkom, džezom aj hip-hopom. V októbri 2008 vydal knihu 50 polaroidových fotografií s názvom A Thousand Things a v roku 2009 mu na slávnostnom uvedení nových členov do Siene slávy autorov piesní udelili Hal David Starlight Award pre najsľubnejší mladý talent.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies