Jason Momoa oholením svojej brady chcel na niečo dôležité upozorniť

NETKY.SK • 20 Apríl 2019, 09:10 • 2 min
Jason Momoa oholením svojej brady chcel na niečo dôležité upozorniť

LOS ANGELES - Americký herec Jason Momoa zverejnil video, v ktorom si oholil svoju typickú bradu a fúzy. Touto akciou chcel vyzvať svojich fanúšikov na recykláciu a ochranu planéty. Momoa sa podľa vlastných slov naposledy oholil v roku 2012. Tridsaťdeväťročný herec vo videu varoval, že “plasty zabíjajú planétu“.

slovakia

left justify in out

Hliník je podľa neho, naopak, jednou z vecí, ktoré ju môžu pomôcť zachrániť. „Prichádza zmena a tou je hliník,“ vyhlásil zapálený ekológ Jason Momoa.

Podľa údajov americkej Agentúry pre ochranu životného prostredia sa v roku 2015 zrecyklovalo takmer 55 percent hliníkových plechoviek od piva či sladkých nápojov, zatiaľ čo v prípade plastových fliaš to bolo len 30 percent.

 


Natáčanie seriálu Hra o tróny definitívne skončilo a po poslednej klapke v úlohe Khala Droga sa Jason mohol vrhnúť na elektrický strojček a užiť si pocit bez dlhého ochlpenia.

 

Jason je zanietený ekológ a video nahral preto, aby vyzval svojich priaznivcov na recykláciu a záchranu oceánov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona