Jason Derulo zverejnil videoklip k piesni Swalla

NETKY.SK • 19 Marec 2017, 16:00 • 2 min
Jason Derulo zverejnil videoklip k piesni Swalla

BRATISLAVA - Americký r'n'b spevák Jason Derulo predstavil videoklip k piesni Swalla, v ktorej hosťujú rapper Ty Dolla Sign a rapperka Nicki Minaj.

slovakia

left justify in out

Obaja hosťujúci interpreti sa taktiež objavili v klipe, ktorý režíroval Gil Green. Swalla je prvým singlom z Derulovho pripravovaného piateho albumu, ktorého názov ani termín vydania zatiaľ 27-ročný interpret neprezradil.

Jason Derulo, vlastným menom Jason Joel Desrouleaux, začínal ako textár pre interpretov ako napríklad Lil Wayne či Cassie. V roku 2009 vydal debutový singel s názvom Whatcha Say a tiež druhý singel In My Head. Jeho prvá štúdiovka s názvom Jason Derülo sa dostala do predaja v roku 2010, pričom už o rok neskôr vyšiel aj jej nasledovník Future History. Z tohto albumu pochádzala aj skladba Don't Wanna Go Home, s ktorou sa spevákovi podarilo dobyť britský singlový rebríček. V roku 2013 uviedol na trh štúdiovku Tattoos, ktorú o rok neskôr vydal nanovo pod názvom Talk Dirty. Zatiaľ naposledy ponúkol album Everything Is 4, ktorý vyšiel v júni 2015. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies