Jason Derulo zverejnil pieseň Get Ugly

NETKY.SK • 8 Apríl 2015, 18:14 • 2 min
Jason Derulo zverejnil pieseň Get Ugly

USA - Americký spevák a tanečník Jason Derulo zverejnil pieseň Get Ugly.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťpäťročný rodák z Miami na skladbe spolupracoval s Rickym Reedom, ktorý mu pomáhal aj s hitmi Talk Dirty a Wiggle. Novinka sa bude nachádzať na interpretovom albume Everything Is 4, ktorý by sa mal dostať do predaja 2. júna.

 

 

Jason Derulo, vlastným menom Jason Joel Desrouleaux, začínal ako skladateľ pre interpretov ako napríklad Lil Wayne či Cassie. V roku 2009 vydal debutový singel s názvom Whatcha Say a tiež druhý singel In My Head. Jeho prvá štúdiovka s názvom Jason Derülo sa dostala do predaja v roku 2010, pričom už o rok neskôr vyšiel aj jej nasledovník Future History. Z tohto albumu pochádzala aj skladba Don't Wanna Go Home, s ktorou sa spevákovi podarilo dobyť britský singlový rebríček. Okrem toho má na konte aj ďalšie dve nahrávky - Tattoos (2013) a Talk Dirty (2014). 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies