Jason Derulo zverejnil duet s Jennifer Lopez

NETKY.SK • 26 Máj 2015, 13:16 • 2 min
Jason Derulo zverejnil duet s Jennifer Lopez

MIAMI - Americký spevák a tanečník Jason Derulo zverejnil skladbu Try Me, v ktorej hosťuje Jennifer Lopez. Rodák z floridského Miami informoval o novinke prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter, kde 45-ročnú kolegyňu označil za skvelú a veľmi talentovanú.

slovakia

left justify in out

Pieseň Try Me sa bude nachádzať na albume Everything Is 4, ktorý 25-ročný interpret plánuje vydať 5. júna. Nahrávka ponúkne celkovo jedenásť skladieb. Spevák zo svojej štvrtej štúdiovky už zverejnil aj singel Want To Want Me či skladbu Get Ugly.

 

 

Jason Derulo, vlastným menom Jason Joel Desrouleaux, začínal ako skladateľ pre interpretov ako napríklad Lil Wayne či Cassie. V roku 2009 vydal debutový singel s názvom Whatcha Say a tiež druhý singel In My Head. Jeho prvá štúdiovka s názvom Jason Derülo sa dostala do predaja v roku 2010, pričom už o rok neskôr vyšiel aj jej nasledovník Future History. Z tohto albumu pochádzala aj skladba Don't Wanna Go Home, s ktorou sa spevákovi podarilo dobyť britský singlový rebríček. Predvlani uviedol na trh štúdiovku Tattoos, ktorej nové vydanie Talk Dirty ponúkol minulý rok v apríli.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies