Jason Derulo: Všetko sa deje z nejakého dôvodu

NETKY.SK • 18 Júl 2015, 09:18 • 2 min
Jason Derulo: Všetko sa deje z nejakého dôvodu

BRATISLAVA - Americký spevák a tanečník Jason Derulo je presvedčený, že dobré i zlé veci sa dejú z určitého dôvodu.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťpäťročný rodák z Miami to uviedol v rozhovore pre magazín DuJour, pričom sa zmienil aj o vzťahu so speváčkou Jordin Sparks, s ktorou randil tri roky. Dvojica sa rozišla vlani v septembri. „Myslím si, že všetko sa deje z nejakého dôvodu. Aj vo vzťahu som bol z istého dôvodu. Nič neľutujem, zároveň však viem, že práve teraz je mi dobre samému. Pravá láska sa podľa mňa nikdy nemôže skončiť. Práve preto si myslím, že som tú pravú ešte nestretol,“ vyznal sa interpret.


Jason Derulo, vlastným menom Jason Joel Desrouleaux, začínal ako skladateľ pre interpretov ako napríklad Lil Wayne či Cassie. V roku 2009 vydal debutový singel s názvom Whatcha Say a tiež druhý singel In My Head. Jeho prvá štúdiovka s názvom Jason Derülo sa dostala do predaja v roku 2010, pričom už o rok neskôr vyšiel aj jej nasledovník Future History. Z tohto albumu pochádzala aj skladba Don't Wanna Go Home, s ktorou sa spevákovi podarilo dobyť britský singlový rebríček. Predvlani uviedol na trh štúdiovku Tattoos, ktorej nové vydanie Talk Dirty ponúkol minulý rok v apríli. V máji tohto roka vydal album Everything Is 4, z ktorého predstavil single Want to Want Me a Cheyenne.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies