Jason Derulo predstavil nový singel If It Ain't Love

NETKY.SK • 1 Apríl 2016, 14:32 • 2 min
Jason Derulo predstavil nový singel If It Ain't Love

BRATISLAVA - Americký spevák a tanečník Jason Derulo zverejnil vo štvrtok nový singel If It Ain't Love. Novinka je už druhou skladbou, ktorú 26-ročný rodák z floridského mesta Miramar tento rok predstavil.

slovakia

left justify in out

Vo februári totiž uviedol na trh singel Naked, ktorý sprevádzal aj videoklip. Zatiaľ však nie je známe, či sa obe skladby budú nachádzať aj na pripravovanej novej verzii štúdiovky Everything Is 4 (2015) alebo či ide o úplne nový projekt.


Jason Derulo, vlastným menom Jason Joel Desrouleaux, začínal ako skladateľ pre interpretov ako napríklad Lil Wayne či Cassie. V roku 2009 vydal debutový singel s názvom Whatcha Say a tiež druhý singel In My Head.

 

Jeho prvá štúdiovka s názvom Jason Derülo sa dostala do predaja v roku 2010, pričom už o rok neskôr vyšiel aj jej nasledovník Future History. Z tohto albumu pochádzala aj skladba Don't Wanna Go Home, s ktorou sa spevákovi podarilo dobyť britský singlový rebríček.

 

V roku 2013 uviedol na trh štúdiovku Tattoos, ktorej nové vydanie Talk Dirty ponúkol predvlani v apríli. Svoju zatiaľ poslednú štúdiovku Everything Is 4 uviedol na trh vlani v júni.

 


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies