Jason Derulo opäť ovládol Tik Tok! Na jeho nový singel tancuje celý svet

NETKY.SK • 27 Január 2021, 12:32 • 2 min
Jason Derulo opäť ovládol Tik Tok! Na jeho nový singel tancuje celý svet

Spevák, producent, textár no v prvom rade skvelý tanečník a choreograf. Tieto vlastnosti sú typické pre Jasona Derula. Je to studňa plná nápadov, ktorá priniesla opäť poriadnu tanečnú bombu.

slovakia

left justify in out

Sú to 3 mesiace, čo vydal tento charizmatický Američan nový singel, ku ktorému vyšiel aj hudobný klip na YouTube. Prešlo len pár dní a sociálna sieť Tik Tok už praskala vo švíkoch z miliónov choreografií na túto pieseň, ktoré prezentujú ľudia po celom svete.

 

 

Singel nesie symbolický názov "Love not war" (Láska, nie vojna). Je to vzťah medzi mužom a ženou, v ktorom sa objavujú hádky, no partner sa to snaží stále nejako zachrániť. Aj keď svojej priateľke kupuje drahé veci, tak vie, že peniazmi si ju nezíska. Prostredie klipu je typické pre súčasnú dobu - prázdne nákupné centrum počas lockdownu.

 

 

V klipe sa v určitých pasážach objavujú tanečné prvky, ktoré sú veľmi chytľavé, a práve to si získalo širokú verejnosť. Na Tik Toku sa následne začali objavovať rôzni ľudia, ktorí s podobnou, ale vždy odlišnou choreografiou tancujú na tento nový hit. 

 

 

Profesionálne zvládnuté

Za nás sú najlepšie hneď dve verzie. Prvou je "Zumba style" v podaní "I Cia Art Dance," a druhá poteší najmä ženské pohlavie. Rifloví chlapci z akadémie "TML Crew Kramer Pastrana".

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies