Jason Derulo daroval priateľke na Vianoce auto

NETKY.SK • 30 December 2013, 15:01 • 2 min
Jason Derulo daroval priateľke na Vianoce auto

USA - Dvadsaťštyriročný spevák randí s rovnako starou kolegyňou Jordin Sparks.

slovakia

left justify in out

Americký spevák Jason Derulo daroval priateľke Jordin Sparks na Vianoce nové auto. Dvadsaťštyriročná speváčka sa o radosť z darčeka podelila prostredníctvom služby Instagram, kde zverejnila aj fotografiu darčeka. "Stále tomu nemôžem uveriť. Prekvapil ma ešte na Vianoce, ale pred tým, ako som to zverejnila, chcela som sa uistiť, že sa mi to nesnívalo. Ďakujem ti veľmi pekne Jason Derulo. Milujem ťa," uviedla.

Dvadsaťštyriročný Jason Derulo začínal ako skladateľ pre interpretov ako napríklad Lil Wayne, Pleasure P a Cassie. V roku 2009 vydal debutový singel s názvom Whatcha Say a tiež aj druhý singel In My Head. V roku 2010 vydal debut s názvom Jason Derülo. Druhá štúdiovka Future History vyšla o rok neskôr a pochádza z nej aj singel Don't Wanna Go Home, ktorý dobyl britský singlový rebríček. Aktuálny album Tattoos vydal 20. septembra. Podieľali sa na ňom napríklad The Game, Pitbull, 2 Chainz či Jordin Sparks. 

Informácie pochádzajú z webstránky www.femalefirst.co.uk a z archívu agentúry SITA.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona