Jason Derulo by chcel partnerku, ktorá je mu podobná

NETKY.SK • 24 Marec 2015, 09:38 • 2 min
Jason Derulo by chcel partnerku, ktorá je mu podobná

LOS ANGELS - Americký spevák a tanečník Jason Derulo, ktorý sa vlani v septembri rozišiel speváčkou Jordin Sparks, začal už randiť s inými ženami.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťpäťročný rodák z floridského Miramaru to uviedol v rozhovore pre reláciu E! News, kde porozprával aj o tom, aká by mala byť jeho nová priateľka. "Chcem niekoho, s kým sa môžem rozprávať a niekoho, kto mi je aspoň trochu podobný, niekoho, kto sa rád baví a skúša nové veci. Nemám však presne vyhranený typ. Myslím, že ak je niekto krásny, môže mať akúkoľvek postavu a veľkosť, takže pokiaľ ide o výzor, nemám špeciálny typ," vysvetlil spevák.


Ako však prezradil, nerád by mal po svojom boku príliš snobskú partnerku. "Chcel by som niekoho, kto je inteligentný, s kým by som mohol viesť zmysluplnú konverzáciu, ženu, ktorá by sa o mňa túžila starať rovnako, ako by som sa chcel starať ja o ňu," doplnil Derulo, ktorý v súčasnosti pracuje na novej štúdiovke. Fanúšikov a fanúšičky však uistil, že určite sa na nej nebudú nachádzať iba piesne o rozchode s 25-ročnou speváčkou. "Prešiel som si aj inými vecami. Mám toho toľko čo povedať," uzavrel.


Jason Derulo, vlastným menom Jason Joel Desrouleaux, začínal ako skladateľ pre interpretov ako napríklad Lil Wayne či Cassie. V roku 2009 vydal debutový singel s názvom Whatcha Say a tiež druhý singel In My Head. Jeho prvá štúdiovka s názvom Jason Derülo sa dostala do predaja v roku 2010, pričom už o rok neskôr vyšiel aj jej nasledovník Future History. Z tohto albumu pochádzala aj skladba Don't Wanna Go Home, s ktorou sa spevákovi podarilo dobyť britský singlový rebríček. Okrem toho má na konte aj ďalšie dve nahrávky - Tattoos (2013) a Talk Dirty (2014).


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies