Jason Clarke si zahrá v indie filme Chappaquiddick

NETKY.SK • 26 Apríl 2016, 08:04 • 2 min
Jason Clarke si zahrá v indie filme Chappaquiddick

LOS ANGELES - Austrálsky herec Jason Clarke si zahrá v pripravovanej nezávislej snímke Chappaquiddick. Informoval o tom portál Deadline.

slovakia

left justify in out

Vo filme, ktorý produkujú Mark Ciardi a Campbell McInnes, sa 46-ročný Austrálčan predstaví ako americký senátor a brat bývalého prezidenta Johna F. Kennedyho, Ted Kennedy. Scenár napísali Taylor Allen a Andrew Logan, výkonnými producentmi sú zase Chris Cowles a Chris Fenton. O réžiu sa pravdepodobne postará John Curran, ktorý nakrútil napríklad romantickú drámu Farebný závoj (2006). Ten však o spolupráci zatiaľ len rokuje.


Príbeh priblíži udalosti z roku 1969, keď mal Ted Kennedy autonehodu, pri ktorej zomrela 28-ročná Mary Jo Kopechne. Po tom ako zišiel z mosta, spanikáril, ušiel z miesta nehody a jeho spolujazdkyňa sa utopila. Snímka sa zameria aj na to, ako sa Kennedy rozhodoval, či nasledovať svoje morálne cítenie alebo použiť silu a vplyv, aby zachránil dobré meno rodiny.


Jason Clarke sa preslávil najmä účinkovaním v seriáli Brotherhood (2006 - 2008). Okrem toho si zahral napríklad v trileri 30 minút po polnoci (2012), kriminálnej dráme Verejní nepriatelia (2009), romantickej dráme Veľký Gatsby (2013), sci-fi Úsvit planéty opíc (2014) a Terminátor: Genisys (2015), dobrodružnej snímke Everest (2015) či trileri Dieťa 44 (2015).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies