Jasná je cez prázdniny preplnená slovenskými a poľskými lyžiarmi

NETKY.SK • 15 Február 2011, 08:06 • 2 min
Jasná je cez prázdniny preplnená slovenskými a poľskými lyžiarmi

Jasná je cez prázdniny preplnená slovenskými a poľskými lyžiarmi

slovakia

left justify in out

img

Nízkotatranské lyžiarske stredisko Jasná zaznamenáva počas aktuálneho prázdninového obdobia výrazný nárast počtu návštevníkov. Väčšinu klientely, ktorá zaplnila všetky lyžiarskej svahy a okolité záchytné parkoviská tvoria Slováci a Poliaci.
„Cestu si k nám nachádza veľké množstvo domácich lyžiarov, medzi ktorými dominujú rodiny s prázdninujúcimi deťmi. Navyše, v krajine našich severných susedov teraz prázdninuje silný varšavský región,“ spresnila dnes predpoludním pre TASR marketingová riaditeľka strediska Jasná Katarína Šarafínová.
Oproti predchádzajúcim zimným sezónam významne zvýšený počet Poliakov je podľa nej do značnej miery výsledkom cielených marketingových aktivít na prioritnom trhu. „Priaznivé počty lyžiarov z Poľska jasne dokazujú, že to bola užitočná investícia, hoci určite pomohlo aj zlepšenie kurzu zlotého voči euru,“ vysvetlila.
Nerušenú plnú prevádzku najväčšieho slovenského lyžiarskeho strediska nekomplikuje ani všeobecný nedostatok prírodného snehu. „Zjazdové trate sú pokryté predovšetkým technickým snehom. Je síce trošku tvrdší ako prírodný, ale podmienky na lyžovanie sú v Jasnej ozaj veľmi dobré,“ dodala Šarafínová.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona