Jaškin: Situácia Slovana ešte nie je beznádejná

NETKY.SK • 16 December 2013, 18:36 • 2 min
Jaškin: Situácia Slovana ešte nie je beznádejná

BRATISLAVA - Slovan Bratislava zaostáva za poslednou ôsmou postupovou pozíciou v Západnej konferencii Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) pred asociačno-vianočnou prestávkou o 11 bodov, jeho výkonný riaditeľ pre túto nadnárodnú súťaž nepovažuje situáciu za stratenú.

slovakia

left justify in out

"Teoretická šanca žije, hoci po prehre s Levom Praha sa javí ako iluzórna. Zostáva nám však 18 zápasov, v ktorých môžeme zbierať body. Veľa bude závisieť aj od počínania konkurentov v boji o postup. Situácia je zložitá, nie však beznádejná. Potrebovali by sme sériu aspoň piatich úspechov, aby sme prerazili a výraznejšie sa priblížili k vyraďovacej fáze," cituje agentúra R-Sport Alexeja Jaškina.

Funkcionár referoval z Moskvy, takže nemal priamy obraz zo šatne po nedeľňajšom debakli 0:7 v českej metropole. "Máme veľa zranených a celkovo sa prejavila únava z náročného programu. Problém spočíva v tom, že sa nám nevydaril vstup do súťaže. Následne sme sa ako - tak pozviechali, lenže prišli tri prehry vonku, ktoré nás znova zrazili nadol. Nevnímam však žiadnu porazeneckú náladu, stále hľadíme vpred s optimizmom. Druhá sezóna vždy býva náročnejšia ako premiérová. Niektoré mužstvá sú v KHL dlhšie ako my a zároveň nižšie. Stále zbierame skúsenosti a tie sa neskôr určite prejavia," skonštatoval Jaškin.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona