Jasika za jeden deň ukončil aj obnovil svoju kariéru

NETKY.SK • 26 Apríl 2016, 13:25 • 2 min
Jasika za jeden deň ukončil aj obnovil svoju kariéru

OSTRAVA - Dvakrát meraj a raz rež, pripomenul austrálsky tenista Omar Jasika. Za jeden deň verejne ukončil a potom obnovil svoju kariéru.

slovakia

left justify in out

"Chcem poďakovať všetkým, ktorí ma podporovali na mojej tenisovej púti. Nechám raketu bokom na pár mesiacov či navždy. Rozhodol som sa, že to nie je sen, ktorý si chcem plniť, a dúfam, že to všetci pochopia," napísal Jasika na facebooku po svojej prehre 3:6, 2:6 s Francúzom Sadiom Doumbiom v 2. kole kvalifikácie antukového challengeru v Ostrave. Neskôr príspevok zmazal, ale screenshoty sú na webe.

"Rád by som podotkol, že môj predchádzajúci odkaz som písal pod vplyvom emócií po nezdare. Myslím si, že je údelom športovca prechádzať všetkými tými výškami a pádmi. Nie som pripravený vzdať sa tak ľahko. Vpred a nahor!" povzbudil sa Jasika znova na facebooku.

Osemnásťročný ľavoruký melbournský rodák Jasika je víťazom dvojhry aj štvorhry juniorov na newyorských grandslamových US Open 2014. Medzi seniormi figuruje na 232. priečke vo svetovom rebríčku ATP, čo je jeho osobný rekord.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies