Jarrett Allen: Bloky na najlepších hráčov ligy

NETKY.SK • 31 December 2018, 13:59 • 2 min
Jarrett Allen: Bloky na najlepších hráčov ligy

BRATISLAVA - Dva roky v lige a už má na konte zblokované smeče nejedného velikána. 20-ročný americký basketbalista Jarrett Allen zo San Diega, hrajúci už svoju druhú sezónu v NBA za Brooklyn Nets nemá voči elite žiadny rešpekt. Veď to len sami posúďte.

slovakia

left justify in out

Už od detstva sa s ním spájali úspechy. Strednú školu navštevoval v americkom Austine, kde sa mu dvakrát podarilo vyhrať titul. V 2016 sa mu podaril ďalší úspech, keď bol vybraný do All-American Boys Game, niečo na štýl All-Star Game ale pre mužov do 20 rokov. Okrem iného si v tomto zápase zahrali aj Lonzo Ball, či Jayson Tatum, dnes už patriaci medzi vychádzajúcu elitu ligy.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Just a kid from Round Rock... #McDonaldsAllAmerican

Príspevok, ktorý zdieľa Jarrett Allen (@_bigjayy_),

 

Dostať sa do výberu 24 hráčov z 2500 nominácii, o ktorý sa starali basketbaloví experti, je obrovským úspechom. Preto nie je žiadnym prekvapením, že vo svojom novom pôsobisku na University of Texas, hrával v základnej päťke. Jeho štatistiky neboli vôbec zlé a keďže sa mu zatiaľ vyhýbali vážne zranenia, svoj talent pretavil už aj počas krátkeho pôsobenia v najlepšej basketbalovej lige sveta.

 

Dôkazom toho je aj zostrih jeho tohtoročných blokov proti najlepším hráčom ligy. 

 

Ako sami vidíte, Jarrett nemá problém "dať čapicu" ani takému velikánovi, akým je LeBron James, či víťazovi Slam Dunk Contestu z roku 2014 Blakeovi Griffinovi. 

 

Keď to s ním pôjde takto ďalej, dá sa očakávať, že v dohľadnej dobe bude útočiť na ocenenie pre najlepšieho blokera ligy.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies