Jaroslav týral svoju vlastnú matku (80)

NETKY.SK • 19 Marec 2014, 11:09 • 2 min
Jaroslav týral svoju vlastnú matku (80)

BRATISLAVA/TRENČÍN - Polícia obvinila 51-ročného Jaroslava z Trenčianskej Teplej zo zločinu týranie blízkej a zverenej osoby.

slovakia

left justify in out

Jaroslav od roku 2012 týral svoju 80-ročnú matku, fyzicky ju napádal, vyhrážal sa jej bitkou, ponižoval ju, vulgárne a oplzlo jej nadával a vykrikoval na ňu, aby zdochla. Odopieral jej tiež nevyhnutnú starostlivosť aj hygienu, informuje trenčianska policajná hovorkyňa Elena Antalová. Syn tiež svojej matke bral peniaze z dôchodku, a preto starenka nemala dostatok peňazí na jedlo a musela si ich pýtať od susedov. Jaroslav svoju matku nútil aj žobrať, aby mal na alkohol a cigarety. Osemdesiatročná žena sa o svoj život bála, a preto niekoľkokrát odišla z domu. Vyšetrovateľ spracoval návrh na Jaroslavovo väzobné stíhanie. V utorok 18. marca ho na základe príkazu sudcu okresného súdu vzali do väzby. Policajti ho potom eskortovali do Ilavy. Jaroslavovi za jeho konanie hrozí trest odňatia slobody na tri až osem rokov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies