Jaroslav Török sa vrátil do MHC Mountfield Martin

NETKY.SK • 3 September 2014, 12:21 • 2 min
Jaroslav Török sa vrátil do MHC Mountfield Martin

MARTIN - Odchovanec martinského hokeja Jaroslav Török sa do opäť vracia do rodného mesta a v miestnom extraligovom klube bude asistentom generálneho manažéra Martina Kalnického. Informuje o tom oficiálny profil MHC Mountfield Martin na Facebooku.

slovakia

left justify in out

Štyridsaťdvaročný Török ešte ako hráč naposledy pôsobil v Martine v sezóne 2008/2009. “Príchod Jaroslava Török je ďalším krokom k napredovaniu martinského hokeja. Po stabilizácii a posilnení kádra nastal čas, keď sme sa posilnili aj na manažérskom poste. Verím, že Jaro odovzdá svoje srdce pre martinský hokej, tak ako ho poznáme z jeho bohatej hráčskej kariéry”, uviedol Martin Kalnický.

 

Niekdajší 35-násobný slovenský reprezentant prezradil, že k návratu do Martina mal blízko už v roku 2013. "Práve som si však dokončoval trénerskú A-licenciu a na základe viacerých okolností som zostal vo Zvolene. Pôsobenie tam mi dalo veľa ako trénerovi aj manažérovi. Som rád, že som dostal príležitosť od vedenia a môžem pokračovať v Martine. V Turci sa udiali po príchode nového vedenia veľké zmeny. Martinský hokej si získal za posledné dva roky na Slovensku vysoký kredit. Dôkazom toho je aj organizácia medzinárodného hokejového turnaja Mountfield Cup na špičkovej úrovni. Podľa vyhlásení skúsených českých trénerov je porovnateľný so švajčiarskym Spenglerovým pohárom či Red Bull Salute v rakúskom Salzburgu. Všetky tieto zmeny sú vnímané aj medzi ďalšími extraligistami veľmi pozitívne. Martin Kalnický robí hokej na najvyššej úrovni, aká je momentálne možná na Slovensku, čo nám môže závidieť nejeden extraligový klub. Do Martina sa vraciam s tým, že po mojom odchode tu po mne ostalo veľa nedokončenej práce. Ako hráč už Martinu nepomôžem, ale na manažérskom poste som pripravený urobiť pre môj rodný klub maximum. Už sa teším na začiatok sezóny, v klube vládne rodinná atmosféra a káder je pripravený tešiť martinského diváka," povedal Jaroslav Török. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona