Jaroslav Naď povedal, že OĽaNO nebude blokovať návrat ministrov, ktorí podali demisiu

NETKY.SK • 29 Marec 2021, 13:12 • 2 min
Jaroslav Naď povedal, že OĽaNO nebude blokovať návrat ministrov, ktorí podali demisiu

BRATISLAVA - Hnutie Obyčajní ľudia a nezávislé osobnosti (OĽaNO) nebude blokovať návrat ministrov, ktorí podali v poslednom období demisiu.

slovakia

left justify in out

Jaroslav Naď sa dnes zúčastnil diskusnej relácie Rádia Expres Braňo Závodský naživo. Povedal, že OĹaNO nebudú blokovať návrat ministrov, ktorí podali demisiu. Podľa neho budú pri skladaní novej vlády ministerské nominácie plne v rukách jednotlivých strán a OĽaNO nebude do nominácií zasahovať.

 

img

Vylúčil, že by sa do pozície ministra zdravotníctva vrátil Marek Krajčí. Hnutie má podľa neho nového kandidáta na posť šéfa zdravotníctva, ktorý spĺňa všetky odborné aj morálne predpoklady, aby bol vo vedení rezortu úspešný. Podľa Naďa by malo ísť o človeka, ktorý sa nepohybuje v politických kruhoch. Minister obrany uviedol, že kandidáta považuje za dobrého aj Veronika Remišová. Meno kandidáta na post ministra zdravotníctva plánuje OĽaNO zverejniť až o ňom informujú prezidentku Zuzanu Čaputovú.

 

Prečítajte si tiež: AKTUALIZÁCIA: Eduard Heger s Jaroslavom Naďom ocenili štátnické gesto premiéra Matoviča

Naď povedal, že existuje riziko prípadných budúcich konfliktov medzi Igorom Matovičom a bývalým ministrom hospodárstva Richardom Sulíkom. „Zároveň však dúfam, že doterajšia situácia bude pre oboch veľkým ponaučením,“ povedal Naď. Uvítal však pokračovanie Ivana Korčoka v pozícii ministra zahraničných vecí.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona