Jaroslav Naď ostro: „ Pellegrini zneužil medzinárodnú športovú akciu EYOF."

NETKY.SK • 23 Júl 2022, 11:25 • 2 min
Jaroslav Naď ostro: „ Pellegrini zneužil medzinárodnú športovú akciu EYOF."

BRATISLAVA/ BANSKÁ BYSTRICA - Predseda strany HLAS-SD Peter Pelegrinni včera navštívil medzinárodnú športovú súčasť EYOF, ktorá sa koná v Banskej Bystrici. Jeho návšteva sa nepáči ministrovi obrany Jaroslavovi Naďovi, ktorý zverejnil drsné vyhlásenie.

slovakia

left justify in out

Predseda opozičného HLASU- SD zverejnil na svojej stránke video, na ktorom je na návšteve banskobystrických športovísk, ktoré v týchto dňoch privítali športovcov z rôznych krajín na podujatí Európsky olympijský festival mládeže (EYOF). Hovorí v ňom, že ešte počas jeho vlády sa rozhodlo o investovaní financií do opráv a rozvoja tak, aby tohtoročný EYOF prebehol na najvyššej úrovni. 

 

Aj vďaka @eyof2022 sa v Banskej Bystrici podarilo zrekonštruovať množstvo športovísk, ktoré tu pre nás ostanú aj po ukončení podujatia" napísal k videu Pellegrini.

 


Na zverejnené video a slová Petra Pellegriniho zareagoval takmer okamžite minister obrany Jaroslav Naď. Ten predsedu opozičnej strany rozhodne nešetril.

 

Otvárač krabíc so sektom so 150-tisícmi eur ako úplatkom Pellegrini (presne tak o tom svedčia svedkovia), dnes prišiel na štadión Vojenské športové centrum Dukla bez pozvania a začal si tam robiť nechutnú politickú kampaň. Odhliadnuc od toho, že oprava štadióna bola pripravovaná ako klasická zlodejina SNS a Smeru a po mojom príchode na rezort sme museli rýchlo konať, nielen aby sa tam mohol hrať aj futbal, ale aby to bolo celkovo opravené, keďže Pellegriniho vláda mala iné “priority” v priprave projektu ako športovanie, tak navyše za mnou ešte osobne prišiel Pellegrini v NR SR, aby som projekt nemenil a nedal štadión aj na futbal. Futbalová Dukla BB by nemala kde hrať ligu," napísal Naď.

 

Prečítajte si aj: Od januára si zrejme priplatíme za energie ešte oveľa viac ako doteraz, URSO žiada vládu, aby zasiahla

 

img


Minister Naď ďalej napísal: Dnes ten istý Pellegrini prišiel na štadión a zneužil medzinárodnú športovú akciu EYOF na nechutnú politicku kampaň, kde sa chváli niečím, na čom sa akurát tak nominanti jeho vlády nechutne obohatili. Typický nechutný príživník Pellegrini. VŠC Dukla aj organizatori EYOF sú z toho zhrození a znechutení a už ma informovali, že to išlo bez ich vedomia a budú sa od toho aj oficiálne dištancovať. Ale Pellegrinimu to nevadí, on sa dokáže priživiť na všetkom. Nekonečná hanba tento “človek”," dodal minister obrany na sociálnej sieti. 

 

Zo sveta: Zelenskyj: Zabránili sme hladomoru vo svete, o ktorý Rusi usilovali

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Ida Zeleznikova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies