Jaroslav Naď: My sme zodpovedná vláda!

NETKY.SK • 7 November 2021, 16:03 • 2 min
Jaroslav Naď: My sme zodpovedná vláda!

Minister Jaroslav Naď nepovedal, že by mal Boris Kollár odstúpiť, ak nepodporí reformu nemocníc, novú súdnu mapu a reformu národných parkov. Porozprával aj o Sulíkovi a piešťanskom zásahu.

slovakia

left justify in out

"Koalícia má oveľa väčšiu zodpovednosť, ale mal by podporiť tieto veci, lebo my sme zodpovedá vláda,“ povedal Naď v relácii Na telo.

 

img

 

Prečítajte si: Boris Kollár nepodporí Ficov návrh na vypísanie referenda o predčasných voľbách

 

Čo si myslí o výlete Sulíkovej dcéry?

Dcéra Richarda Sulíka sa objavila na Expo v Dubaji. Podľa ministra obrany Jaroslava Naďa nie je normálne, že si Richard Sulík zobral dcéru na palubu vládneho lietadla do Dubaja. "Nech si to Richard Sulík vysvetľuje. Padni, komu padni,“ povedal Naď. Povedal, že sa o tom určite budú baviť v koalícii. Sulík povedal, že dcéru do Dubaja zobral, lebo je s ňou málo a v lietadle boli voľné miesta.

 

img

 

Súvisiaci článok: Richard Sulík bráni dcéru! Jej účasť hradil zo svojho vrecka

 

Naďov pohľad na antirúškarov z Piešťan

Dvaja z troch zadržaných antirúškarov z piešťanského Lidlu sú podľa Jaroslava Naďa bývalí profesionálni vojaci. Všetci sú obvinení z prečinu výtržníctva a z útoku na verejného činiteľa. "Vycvičení ľudia, ktorí odišli z ozbrojených síl v rámci očisťovania služby, dnes úplne zámerne chodia z jedného obchodu do druhého na celom Slovensku a provokujú,“ povedal minister.

 

img

 

Možno vás zaujme: Polícia obvinila troch mužov z incidentu v Piešťanoch

 

Okresný sú v Piešťanoch dnes od 15:00 rozhoduje o väzbe pre dvoch z trojice agresívnych antirúškarov, ktorých museli spacifikovať policajti v Piešťanoch. Tretí muž bude stíhaný na slobode, prokurátor preňho väzbu nežiadal. Muži sú obvinení z prečinu výtržníctva a z útoku na verejného činiteľa.

 

Mužom (31,32 a 40-ročný) z Nitrianskeho kraja hrozí jeden, v najhoršom prípade až päť rokov za mrežami. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona