Jaroslav Naď dal dôležitý prísľub, ktorý sa týka politicky obľúbeného populizmu. Spomenul aj toto kruté meno

NETKY.SK • 29 December 2020, 14:41 • 2 min
Jaroslav Naď dal dôležitý prísľub, ktorý sa týka politicky obľúbeného populizmu. Spomenul aj toto kruté meno

Minister obrany vyjadril veľkú úctu a vďaku všetkým 91 poslancom vládnej koalície, urobili podľa neho dôležitý krok.

slovakia

left justify in out

Šéf slovenského rezortu obrany, ktorý sám bojuje s COVID-19 sa vyjadril k pondelňajšiemu hlasovaniu, ktoré bolo aj za účasti poslancov, ktorí mali byť v karanténe. No zdôraznil, že išlo o vyšší záujem, keďže na Slovensku je situácia s novým koronavírusom v súčasnosti vážna. Vyzval opozíciu, aby nemala “krvavé oči“ a nepôsobila deštruktívne.

 

„Ďakujem koaličným poslancom, vďaka ktorým bola dnes schválená novela ústavného zákona, ktorá umožňuje opakovane predlžovať núdzový stav vždy o 40 dní,“ napísal na sociálnej sieti.

 

 

Dodal, že išlo o veľmi dôležitý krok. „Ak by sa dnes nepodarilo schváliť tento zákon, ohrozili by sme fungovanie nemocníc a sociálnych zariadení. A to my nedopustíme! Vždy dáme prednosť účinným opatreniam pred tými ľúbivými,“ zdôraznil Jaroslav Naď.

 

A k tomu, aby sa on, ani jeho politickí kolegovia neznížili k populizmu, má jasné dôvody. „Dnes som bol v nemocnici a sám som počul zdravotníkov, ako verili, že sa núdzový stav predĺži. Je pre nich potrebný,“ zdôraznil s tým, že zdravotníkov potrebujeme a musíme vypočuť ich hlas, lebo sú pre nás teraz nenahraditeľní.

 

„Sám teraz najlepšie viem, o čom hovorím,“ uzavrel nominant strany OĽaNO s tým, že k COVID-19 sa mu pridal aj zápal pľúc. Jaroslav Naď v statuse, kde kritizoval opozíciu, spomenul aj meno veľkého zla dejín - Adolfa Hitlera. Dezinfekčné gély a rúška nájdete aj na shop.netky.sk.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Michal redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies