Jaroš upútal v Lulee, má novú zmluvu

NETKY.SK • 10 September 2014, 15:07 • 2 min
Jaroš upútal v Lulee, má novú zmluvu

LULEA - Slovenský hokejový reprezentant do 20 rokov Christián Jaroš si pýta svojimi výkonmi miesto v prvom klubu Lulea HF vo švédskej SHL.

slovakia

left justify in out

Osemnásťročný Košičan prišil na sever Európy vlani a hrával v doraste, trikrát dostal šancu aj v juniorke. Jaroš by mal pôsobiť predovšetkým v tíme do 20 rokov, ale počas sezóny by sa mohol objaviť aj v prvom mužstve, s ktorým už trénoval. Jaroš podpísal s Luleou zmluvu na tri roky.

 

"Zatiaľ sú to len diskusie o možnom pripojení sa k prvému mužstvu. Bolo by to však preňho dobré. Urobil veľký progres," chváli hráča pre Kuriren agent Louis Liesch. Jaroš je známy tvrdým štýlom hry. V nedávnom prípravnom súboji juniorských tímov Luley a Kärpätu Oulu museli po jeho zákroku odvážať súpera zo štadióna v sanitke. 

 

Jaroš zatiaľ neprešiel draftom NHL. Pred posledným mali o jeho služby záujem tri až štyri kluby, ale napokon si ho nevybral žiaden. V lete dostal pozvánky do viacerých nováčikovských kempov a zvolil si Washington. "Myslím si, že má dobrú šancu byť draftovaný. V tejto sezóne má dobrú možnosť dostať sa do šatne A-mužstva. Neviem, či by bol rozumný jeho prechod do Asplövenu. Vidíte to na Petrovi Cehlárikovi, ktorý veľa cestoval a nemal dostatok času na tréningy," doplnil pre Kuriren Louis Liesch. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies