Jaroš sa zranil a jeho návrat na ľad zatiaľ nie je známy

NETKY.SK • 5 Apríl 2019, 11:14 • 2 min
Jaroš sa zranil a jeho návrat na ľad zatiaľ nie je známy

BUFFALO - Buffalo zdolalo Ottawu s obrancom Christiánom Jarošom 5:2 a zastavilo sériu ôsmich prehier. Jaroš pre zranenie dolnej časti tela zápas nedohral, odstúpil v 28. minúte. Rozsah jeho zdravotnej indispozície však zatiaľ nie je známy.

slovakia

left justify in out

Čerstvo 23-ročný zadák (nar. 2. apríla 1996) zo stretnutia nútene odstúpil v 28. min pre zranenie dolnej končatiny. Úraz utrpel, keď ho počas oslabenia trafila strela Conora Shearyho. Puk sa následne odrazil ku Kylovi Okposovi, ktorý vyrovnal na priebežných 2:2. Jaroš potom odohral ešte jedno striedanie, no neskôr už do duelu nezasiahol. Predtým stihol absolvovať viac ako šesť minút. Ottawa dohrávala stretnutie iba s piatimi obrancami.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

FINAL: #Sens fall to the Sabres.

Príspevok, ktorý zdieľa Ottawa Senators (@senators),



Senators čaká v tejto sezóne NHL už iba sobotňajší zápas na domácom ľade proti Columbusu. Už dlhšie je zrejmé, že Ottawa bude absentovať v play-off, patrí jej posledná priečka v celej súťaži. Jaroš vo svojej prvej celej sezóne v severoamerickej profilige absolvoval dosiaľ 60 zápasov so ziskom 10 bodov za jeden gól a deväť asistencií. Jeden štart pridal aj na farme v nižšej AHL za Belleville.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona