Jarni varuje Real: Obrana Atlética naháňa strach

NETKY.SK • 6 Máj 2016, 10:34 • 2 min
Jarni varuje Real: Obrana Atlética naháňa strach

RÍM - Podľa Roberta Jarniho čaká na jeho bývalý klub Real v čisto madridskom finále futbalovej Ligy majstrov proti Atléticu 28. mája v Miláne skúška ohňom.

slovakia

left justify in out

"Postúpili doň zaslúžene, ale odvetný zápas proti Manchestru City bol zlý. Ak takto zahrajú vo finále, skončí sa to škaredo," povedal v rozhovore pre tuttomercatoweb.com niekdajší chorvátsky ľavý obranca či záložník, ktorý si dres Realu obliekal v sezóne 1998/1999. "Biely balet" z jednoznačnej prevahy proti anglickému tímu vyťažil v odvete jediný zásah v podaní Garetha Bala, čo v kombinácii s bezgólovou remízou z prvého zápasu stačilo na postup.

 

"Proti Atléticu to bude ťažké, veľmi ťažké. Real musí predviesť podstatne lepší výkon. Čaká naň tím, čo forsíruje mix agresivity na hrane dovoleného a rýchlych protiútokov. Stačí sa pozrieť na ich obranu v lige v porovnaní s Realom a Barcelonou. Naháňa doslova strach," doplnil Jarni. Atlético inkasovalo v 36 dueloch tejto sezóny Primera División iba 16 gólov, kým Real dvojnásobne viac.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies