Jarné líčenie

NETKY.SK • 11 Apríl 2014, 11:00 • 2 min
Jarné líčenie

BRATISLAVA – Zmena jarného obdobia sa prejaví nie len v oblasti módy a šperkov, s líčením je to úplne rovnaké. Hustejší make-up vymeníme za ľahučký, viečka zahalíme do nežných pastelových farieb a pery pohladíme broskyňovým leskom. Jarné skrášľujúce tipy vás budú inšpirovať k zmene, vyberte si to, čo je priamo na mieru vám a zvýraznite svoje ja tým najlepším spôsobom na vzore prebúdzajúcej sa prírody.

slovakia

left justify in out

BB krém alebo CC?

Samozrejme, BB krém poznáme každá, ale čo hovoríte na kryciu variantu CC? CC krém dokáže maskovať nedokonalosti našej pleti oveľa viac, ako jeho kolega s iniciálmi BB. CC krém je teda výrobcom namiešaný tak, aby skryl vaše nedokonalé partie, ale zároveň pôsobil sviežo a tak ako by na vašej tvári ani nebol. V mnoho prípadoch obsahuje tiež vitamíny a ďalšie látky, ktoré pleť rozmaznávajú a dodávajú jej výživu. Finálny efekt bude vyzerať prirodzene, ľahko, nevtieravo a fantasticky zjednotene.

 

Tip: Svieži nádych podporíte pomocou populárnych tónovacích perál alebo jemným púdrom s malými trblietkami. Tiež svetlá farba na líčka urobí svoje, len je dobré ju vedieť excelentne a na správne miesta nanášať.

 

BB krém je vhodnejší pre ženy, ktoré majú tvár bez chybičky, čo má naozaj iba málo z nás.

 

Zaobstarajte si paletku tieňov s tónom ružovej, mentolovej, marhuľovej a tyrkysovej

Áno, sezóna, kde sympatické odtiene hrajú prim, je tu a my sa môžeme tešiť na nežné zvýraznenie očí na éterický pohľad víly. Pre trošku odvážnejšie z nás doporučujeme decentný štýl povýšiť na extravagantnejší, horné viečko pri riasach prejdite tenkou tekutou linkou. Čienou kajalovou ceruzkou vykúzlite aj spodnú linku. Nepreháňajte to však s jej hrúbkou, jej šírku krásne odhadnete, keď hrot ceruzky pred výkonom ostrúhate.

 

Tip: Do vnútorného kútika naneste trochu perleťových tieňov s bielou alebo smotanovou farbou, tiež zlatá alebo strieborná nebude na škodu.

 

Pery, ktoré budú lákať k bozku

Vizážisti svetových značiek vyhlásili nový trend, čo sa týka líčenia pier. Pre túto jarnú sezónu vsadili na odtiene pripomínajúce citrusové plody ala mandarínka alebo pomaranč. Oranžová je jednoducho to čo sa teraz nosí. V prípade, že vám nesvedčí, pohrajte sa s broskyňovým leskom alebo perleťovým rúžom v podobnom tóne.

 

Tip: Oranžovú môžete preniesť na nechty a dať im svieži pomarančový oblek.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona