Jarné Bratislavské jazzové dni budú aj s Petrom Lipom

NETKY.SK • 24 Máj 2015, 16:06 • 2 min
Jarné Bratislavské jazzové dni budú aj s Petrom Lipom

BRATISLAVA - Peter Lipa s kapelou a Sisa Fehérová & Fehero Rocher sú ďalšími účinkujúcimi na Jarných Bratislavských jazzových dňoch. Slovenskí hudobníci sa tak 14. júna v Starej tržnici pripoja ku svetovému basgitaristovi a spevákovi Richardovi Bonovi.

slovakia

left justify in out

Američan počas festivalu v slovenskej premiére predstaví svoj afro-kubánsky projekt Mandekan Cubano.

Peter Lipa patrí medzi najväčšie mená jazzu doma aj v susednej Českej republie. Na festivale bude koncertovať so svojou sprievodnou kapelou v zložení Peter Lipa jr. (klávesy), Michal Šimko (basgitara), Michal Fedor (bicie) a Radovan Tariška (saxofón).

 

Počas jednodňového festivalu sa predstaví aj Sisa Fehérová. Mladá talentovaná speváčka sa vo svojej hudbe pohybuje na pomedzí jazzu, bluesu a alternatívy. So svojou kapelou pravidelne koncertuje nielen na Slovensku, ale i v Česku, Nemecku či Turecku. V novembri 2014 získala cenu v rámci súťaže Mladé tváre slovenského jazzu.

Vstupenky na Jarné Bratislavské jazzové dni 14. júna v Starej tržnici sú v predaji prostredníctvom siete Ticketportal. TASR informovala PR manažérka festivalu Silvia Turnerová.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona