Jarné Bratislavské jazzové dni budú 7. apríla

NETKY.SK • 2 Február 2017, 09:18 • 2 min
Jarné Bratislavské jazzové dni budú 7. apríla

BRATISLAVA - Jarné Bratislavské jazzové dni sa budú konať 7. apríla v Ateliéri Babylon. Počas podujatia sa predstaví napríklad člen kapely Snarky Puppy, klavirista Bill Laurance.

slovakia

left justify in out

Na Slovensko príde v rámci turné k albumu Live At Union Chapel (2016). Hudobník má na konte aj nahrávky Flint (2014), Swift (2015) a Aftersun (2016).


Návštevníci a návštevníčky sa môžu tešiť aj na šesťčlennú mužskú a cappella formáciu Vocal Sampling z Kuby. V ich tvorbe je možné počuť salsu, rumbu i coververzie hitov ako Hotel California kapely The Eagles alebo Every Breath You Take skupiny The Police.


Účasť na festivale potvrdila aj speváčka Sivan Arbel z Izraela, ktorá je súčasťou newyorskej džezovej scény. Zatiaľ vydala debutový album Broken Lines (2016). Vstupenky na Jarné Bratislavské jazzové dni sú už v predaji.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona